NPM Homepages - Yritysareena

11. joulukuuta 2023


Powered by LookUp.fi


YRITYSAREENAN SÄÄNNÖTNPM Homepagesin tarjoaman palvelun osoitteessa www.yritysareena.fi sijaitseviin Yritysareenan www-sivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja.

KÄYTTÖEHDOT


- Voimme AINA käyttää tekemiämme sivuja, mainoksia, kuvia, bannereita ja muita vastaavia tuotteitamme mainontatarkoituksessa ja omaksi hyödyksi.
- Emme julkaise sopimatonta materiaalia tekemillämme sivuilla, mainoksissa, kuvissa, bannereissa ja muissa vastaavissa tuotteissamme, vaikka asiakas niin haluaisikin.
- Emme KOSKAAN vastaa tekemiemme sivujen, mainosten, kuvien, bannereiden ja muiden vastaavien tuotteidemme sisällön oikeellisuudesta, kun asiakas on ensin tarkistanut tilauksensa.
- Emme vastaa päivitysvastuumme jälkeisten päivitysten sisällöstä.
- Emme hyvitä tilausten pohjalta oikein toimitettuja sivuja, mainoksia, kuvia, bannereita tai muita vastaavia tuotteita, jos asiakas aiheettomasti aikoo vaihtaa tuotetta tai perua tilauksensa.
- Käsittelemme kaikkien asiakkaiden tietoja luottamuksellisesti.

ERITYISEHTOJA KOSKIEN LINKKIHAKEMISTOA


- Emme hyväksy K-18 sivuja linkkilistaamme.
- Ei kahta samaan www-osoitteeseen johtavaa linkkiä samaan kategoriaan.

KOSKIEN YRITYSAREENA.FI SIVUJA


Yritysareenan www-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

NPM Homepages esittää Yritysareenan www-sivut sellaisina kuin ne ovat. NPM Homepages ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. NPM Homepages voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. NPM Homepages ei vastaa Yritysareenan sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla.Päivitetty 10.10.2007 © Pidätämme oikeudet käyttöehtojen muutoksiin
 Sivuston tukijat
NPM Homepages
Osta mainostilaa
   
  Päivitetty: 28.5.2012 All Rights Reserved © NPM Homepages - Yritysareena 2006 - 2023 | Sivukartta