NPM Homepages - Yritysareena

2. lokakuuta 2023


Powered by LookUp.fi


KOTISIVUPALVELUTNPM Homepages toteuttaa yrityksellenne tai yhteisöllenne kotisivut edullisesti laatua unohtamatta. Teemme yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut kotisivut yli 10 vuoden ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä NPM Homepagesiin niin toteutamme unelmanne tämän päivän ja tulevaisuuden mainosverkkoon, Internetiin.

KOTISIVUPALVELUTSuosittelemme palveluistamme kuukausimaksullisia KK-palveluita, joissa saatte ne alasivut hallintaanne, jotka tarvitsette. Pääsette helposti ja nopeasti 24 tuntia vuorokaudessa muokkaamaan kotisivujanne juuri silloin kuin se teille sopii.

Lisäksi saatavilla on perinteiset kotisivupaketit, joissa päivitykset tapahtuvat NPM Homepagesin kautta. Tälläiset kotisivut sopivat yrityksille, joiden päivitystarve on todella vähäistä, eikä niin akuuttia.

TÄYDELLISET WWW-RATKAISUT"Täydelliset www-ratkaisut" on NPM Homepagesin tunnuslause, sillä pystymme toteuttamaan asikkaillamme heidän tarpeitaan vastaavan kotisivupaketin. Kauttamme saat mm.
- Extranet ratkaisut
- Verkkokaupat (kevennetyt lomakeversiot / ostoskori pohjaiset)
- Erillaiset hakujärjestelmät
- Kysely-, palaute- ja tilauslomakejärjestelmät
- Kattavat tilastoinnit
- Työpaikkahakemukset

HALLINTATYÖKALUTKotisivujen sisällönhallinta perustuu helppokäyttöiset www-pohjaiseen editoriin, jonne asiakas pääsee muokkaamaan sivujaan käyttäjätunnuksen ja salasanan turvin. Lisäksi samojen tunnusten takaa asiakas näkee mm. kotisivujen kautta saapuneet palautteet, tilaukset ja kyselyjen tulokset sekä kävijämäärät.

Järjestelmämme etuna on, että se muokkautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan ja siihen saadaan liitetty kaikki tarvittavat ominaisuudet, mitä asiakas tarvitsee.

DOMAINITJa jotta voidaan käyttää tunnusta "Täydelliset www-ratkaisut", NPM Homepages tarjoaa myös domainit ja palvelintilat. Kauttamme saat kaikki domainosoitteet ja mm. fi-tunnus on Suomen edullisimpia kotisivupaketin tilauksen yhteydessä.

Palvelintilat mahdollistavat niiden asiakkaiden tarpeet, jotka tekevät itse kotisivut, mutta tarvitsevat niille luotettavan sijoituspaikan sekä domainosoitteen. Myös ohjauspalvelut hoituvat NPM Homepagesin kautta. Jos haluatte käyttää palveluntarjoanne kotisivutilaa, mutta haluatte siihen esim. fi-osoitteen, niin tiedätte kenen puoleen kääntyä.

JOKU ASIA JÄI MIETITYTTÄMÄÄNJos jokin asia jäi mietittymään, niin palveluista saatte lisätietoa tutustumalla NPM Homepagesin kotisivuihin osoitteessa www.npmhomepages.fi tai ottamalla yhteyttä Pekka Ahoon etunimi.sukunimi@npmhomepages.fi.

 Sivuston tukijat
NPM Homepages
Osta mainostilaa
   
  Päivitetty: 28.5.2012 All Rights Reserved © NPM Homepages - Yritysareena 2006 - 2023 | Sivukartta